Juve odvojio novac, dolazi iz Srbije koštaće 80 miliona evra!

Pokušaće da završe posao već sada, imaju veoma jasnu ideju, pogotovo što slede velike promene…

Bez obzira na ishod sezone, Juventus će napraviti revoluciju tokom leta. Odlaze Bufon i Barzalji koji će se povući, stižu Spinacola i Kaldara iz Atalante sa pozajmice, vratiće se i Katalonac Pol Lirola iz Sasuola. Praktično, od stare garde ostaje samo Kjelini i naravno Aleks Sandro, Lihštajneru ističe ugovor.

Kao bajka, pre dve godine zaboravljen, sada kapiten najfudbalskije reprezentacije na svetu!

Velike promene čekaju vezni red. Naime, Bentankur je otkriće, on će uz Pjanića biti jedan od stubova, a stiže i Emre Džan iz Liverpula kao slobodan igrač.

Otići će verovatno Kedira i Sturaro, a Juventus bi da napravi drugi najveći transfer u istoriji. Pogađate, žele da ugrabe Milinković-Savića i spremni su da plate 80 miliona evra.

Oni žele da sada odrade transfer, kako bi na leto izbegli trku sa engleskim klubovima. Juve ima novac, zaradili su preko pola milijarde evra, istraživanja su pokazala da od kada su se Anjelijevi direktno vratili u klub, “Bjankoneri” su na samom vrhu kada se pogleda odnos plata i prihoda, kao i transfer politika. Mogu sebi da priušte Srbina, tim pre što u napad neće ulagati ništa, to je sada najjači deo tima, sa Dibalom, Bernadeskijem, Kuadradom, Mandžukiće i Iguainom.

Sutrašnji “Bild” donosi ekskluzivnu vest, pogađajte ko će trenirati Bajern!

Upravo je ovo netipični Juventus, čini se da posle niza godina postižu mnogo više golova, ali više i primaju, pa će klub reagovati. Kako rekosmo, SMS bi trebalo da sa Pjanićem, Betankurom i Džanom, uz iskusnog Markisija i Matuidija, bude oslonac za budućnost.