LIJEK ZA LOŠU FORMU: Dortmund pronašao razlog, sad šalju sve svoje igrače kod psihologa!

Hans-Joachim Watzke, prvi operativac Borussije Dortmund, rekao je da je pronašao pravi razlog loše forme njegovog kluba.

Hans-Joachim Watzke je priznao da za lošu formu kluba i sve ono što se dešava na terenu u posljednje vrijeme je kriv posttraumatski stres.
Naravno, radi se o bombaškom napadu na autobus “milionera” iz aprila ove godine, dok su se vozili pred meč sa Monacom u Ligi prvaka.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 100.000 eura.

“Ne treba da potcijenimo da je posttraumatski stres mjesecima nakon napada uzeo maha. Pričao sam sa psiholozima. Kažu da je mogućnost izuzetno velika i da se stres javlja šest ili sedam mjeseci nakon napada. Tražili smo pomoć stručnjaka”, istakao je Watzke na godišnjoj skupštini akcionara.

Ono što je zanimljivo je da zaista Dortmund ne zna za trijumf u čak devet od posljednih deset mečeva koje su odigrali. U Ligi prvaka su izgubili sve šanse za prolazak dalje i to u ranoj fazi grupnih utakmica a i u Bundesligi ne stoje dobro.

Jedina pobjeda Dortmuna u poslednjih 10 utakmica dogodila se krajem oktobra, ali ni ona se ne može smatrati nekim posebnim rezultatom s’ obzirom da je bila i protiv trećeligaša Magdeburga u domaćem kupu.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 100.000 eura.

Ostaje nam samo da pratimo situaciju pa vidimo šta će se dešavati u narednom periodu sa ekipom iz Dortmunda, možda baš nakon psihologa igrači Dortmunda i krenu pružati partije kakve se od njih očekuju, jer kvaliteta im sigurno ne fali.