OVAKO IZGLEDA TOTALNI HAOS

OVAKO IZGLEDA TOTALNI HAOS

Derbi meč 25. kola Superlige igrao se u Solunu, gdje je PAOK dočekao AEK. Taj meč nije završen zbog nevjerovatnih scena u finišu utakmice gdje se sve počelo postizanjem gola.

Naime, desilo se to da je PAOK-u poništen naizgled regularan gol za 1:0 kojim je trebao doći do izuzetno važne pobjede koja bi ovaj tim priključila u borbi za titulu prvaka fudbalskog šampionata Grčke.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 242.000 eura

Uslijedio je totalni haos. Igrači i navijači PAOK-a su krenuli sa velikim negodovanjem i burno su protestovali, u sve su se uključili i navijači, a onda se desila jedna nevjerovatna scena.

Na terenu stadiona Toumba pojavio se predsjednik PAOK-a Ivan Savvidis koji je potpuno izgubio živce, a svi su ostali u nevjerici kada su vidjeli da prvi čovjek kluba iz Soluna za pojasom ima – pištolj.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 242.000 eura

Savvidis je redom napadao sudije i protivničke fudbalere, a svojim igračima je naredio da se povuku sa terena. Utakmica je prekinuta i ostaje da se vidi konačan epilog.

Zaista ružne scene za koje se nadamo da nećemo više imati prilike da vidimo na bilo kojem od fudbalskih terena ne samo u Europi nego i u svijetu. U nastavku donosimo i video kako je to sve izgledalo.