PRVO JANUARSKO POJAČANJE: Zidane odabrao sjajnog igrača Chelseaja kojeg niko nije očekivao!

Kakav bi ovo posao bio. Fudbalski klubovi Real Madrid i Čelsi mogli bi da sklope jedan od najzanimljivijih zimskih poslova.

Kako je preneo jedan od najpouzdanijih izvora kada su u pitanju transferi, Radio Monte Karlo, Real Madrid je kontaktirao Čelsi kako bi se raspitao za njihovog sjajnog igrača.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 100.000 eura.

Pisalo se već ovih dana o tome da je Real Madrid spreman da pojača tim u zimskom prelaznom roku, i da je upravo pozicija štopera jedna od onih koju Zinedin Zidan želi da poboljša.

Priča oko Davida Luiza još kako ima smisla, jer Brazilac nije u najboljim odnosima sa Antonijom Konteom, a sada je i ispao iz ekipe posle poraza u Rimu od Rome u Ligi šampiona.

Zidan želi da pojača konkurenciju Ramosu i Varanu, pošto Hesus Valjeho nije zadovoljio kao zamena za Pepea, pa Franuz želi jednog iskusnijeg igrača u rotaciji, gde se Luiz svakako odlično uklapa za Real a ne treba zaboraviti ni na njegove velike tehničke sposobnosti iako igra poziciju stopera. Real je spremio i zanimljivu cifru za Chelsea.

Real je navodno spremio 30 miliona evra, koliko Čelsi i traži, tako da ova priča može da bude zaista realizovana u narednim nedeljama iako postoji u svemu jedan problem za Real.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 100.000 eura.

Jedini problem za Madriđane je činjenica da Brazilac nema pravo nastupa u Ligi šampiona, u kojoj je već nastupao za Čelsi. Ipak, bez sumnje da bi Luiz bio od velike pomoći u trci za Barselonom koja beži osam bodova Real Madridu.