Reprezentaciju Islanda zadesio ogroman

Reprezentaciju Islanda zadesio ogroman

Najbolji fudbaler ove selekcije je u duelu Evertona i Brightona dobio jedan vrlo nezgodan udarac u koljeno, koji se na prvu nije činio toliko ozbiljnim.

Mešutim, on je na terenu proveo svih 90 minuta, a čini se da je taj napor zakomplikovao cijelu situaciju i sada je dovedeno u pitanje hoće li nekadašnji fudbaler Swanseaja i Tottenhama uopšte vraćati na teren prije završetka sezone.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 242.000 eura

Islandski mediji pišu da je Gylfi Sigurdssonov brat Olafi Mar izjavio da se radi o mnogo težoj povredi ligamenata desnog koljena nego što je to izgledalo nakon samog meča, koji je odigran u subotu.

Sigurdssonu čak prijeti i operacija, a ukoliko se to desi, moguće je da bude primoran pauzirati duže od pola godine što bi i značilo njegov izostanak sa istorijskom Mundijala na kojem će nastupiti i reprezentacija Islanda.

Оsvojite najveci sportski dzek pot, vredan 242.000 eura

Sigurdssonov nastup na Mundijalu doveden je u veliko pitanje nakon svega, a može se reći da bi bila prava sportska tragedija kada bi ovaj 28-godišnji fudbaler propustio Svjetsko prvenstvo, na kojem će prvi put u istoriji učestvovati i mali Island.