Ronaldo predložio naslednika, svi će biti oduševljeni!

Tajming se poklapa, Portugalac bi mogao i da produži ugovor, na neke fudbalere stavio je veto, a po njegovom mišljenju samo jedno pojačanje dolazi u obzir.

Kristijano je posle 400. meča za Real, govorio i o novom ugovoru, rekao da je to pitanje za predsednika, on je potpisao obavezu do 2021.

Da li će u Realu završiti karijeru ili ostaje do kraja, videćemo, tek ovih dana se priča da ima toliki uticaj u klubu da je bukvalno stopirao pregovore oko četvorice igrača.

Uzivajte u sportskom prognoziranju i osvojite najveci sportski Dzekpot.

On je navodno razgovarao sa Florentinom Perezom i smatra da Real jedino mora da kupi Paula Dibalu od Juventusa, i to ne narednog leta, već za par godina. Prema mišljenju Portugalca, Argentinac je igrač koji se ne sme prepustiti Barsi i Junajtedu i koji bi mogao da bude rešenje za sledeću deceniju, zajedno sa mladim lavovima, Sebajosom, Asensiom, Iskom…

Dibala ima ugovor do 2022. zadovoljan je u Juventusu, ne bi u Barselonu dok je Mesi tamo, svestan je da bi to teško funkcionisalo, kao i u reprezentaciji Argentine.

Real je mnogo bolja opcija i to tek za par godina, kada bi se verovatno Juventus za neku ludu sumu složio da ga proda. Perez i Juve su saveznici gotovo u svemu, tačnije radi se o dva velika rivala, ali prijateljski odnosi nikad nisu bili sporni, tako je Zidan otišao u Real, sećamo se i da je Morata završio u Juventusu.

Real je bio spreman da letos da i Kovačića, ali je Zidan to sprečio, Hrvat mu je potreban.

Uzivajte u sportskom prognoziranju i osvojite najveci sportski Dzekpot.

Zbog toga, verovatno, Dibala ostaje još par godina, a sigurno je da će biti prva meta Reala u budućnosti.